Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den Du Frygter

Den Du Frygter

20/12/2013 | Flixfilm

Se Den Du Frygter på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at være flyttet til København med sin familie, tester Michael et nyt lægemiddel som er designet til at hjælpe ham med at slappe af. Men medicinen har uventede konsekvenser.


Se Den Du Frygter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDen Du Frygter havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Den Du Frygter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Den Du Frygter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Den Du Frygter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den Du Frygter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar