Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Den fantasifulde ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ droppet

Den fantasifulde ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ droppet

22/09/2020 | Flixfilm

Den fantasifulde The Dark Crystal Age of Resistance droppetEfter blot en enkelt sæson er den episke dukke-serie ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ lagt i graven.

Netflix bekræftede forleden, at der ikke kommer en sæson 2.

‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ havde premiere den 30. august 2019 og følger Deet, Rian og Brea på en episk rejse for at finde håb i mørket, redde Thra og opdage deres skæbne.

Serien er baseret på Jim Hensons originale kultfilm ‘The Dark Crystal’ fra 1982.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til trods for at ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ vandt en Emmy i weekenden og havde fået en store fanskare og fremragende anmeldelser, så var det altså ikke nok til at Netflix ville gå videre med en ny sæson.

Flixfilm kvitterede første sæson med 5 stjerner og skrev blandt andet;

Prequel-serien til kultfilmen ‘The Dark Crystal’ er et teknisk bedrift uden lige med de mageløse dukker og deres omgivelser. Den episke forhistorie giver ekstra baggrundsstof til filmen og er med til at berige dukkeuniverset med spændende nyt stof. Serien er absolut must see for dukkeshow-fans.

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ – sæson 1

LÆS OGSÅ   Netflix laver flow-tv med Chris Rock

Serien er instrueret af den visionære Louis Leterrier (‘Danny the Dog’, ‘Now You See Me’) og en stjerneparade af skuespillere ligger stemmer til dukkerne, heriblandt Sigourney Weaver, Mark Hamill, Helena Bonham-Carter, Alicia Vikander, Simon Pegg, Benedict Wong og Andy Samberg.

Producer Lisa Henson fortæller til det amerikanske medie Deadline, at man nu overvejer at få serien i luften på en anden streamingtjeneste eller på anden vis få afsluttet den episke historie.

Se ‘The Dark Crystal: Age of Resistance‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar