Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Den Franske Revolution som tv-serie på Netflix

Den Franske Revolution som tv-serie på Netflix

30/09/2020 | Flixfilm

Den Franske Revolution som tv serie paa NetflixDet er snart fem år siden, at Netflix kunne offentliggøre deres første franske orignale serie ‘Marseille‘, der har Gérard Depardieu i hovedrollen som byens borgmester, der efter over 20 år på posten bliver udfordret af en ny ung kandidat.

Serien blev ikke en nævneværdig succes, men nu er Netflix klar til et nyt forsøg baseret på den vel nok mest kendte historie der har udspillet sig i Frankrig.

Der er naturligvis tale om Den Franske Revolution, som er blevet nyfortolket i serien ‘La Révolution’, som har premiere den 16. oktober. Alle 8 afsnit kan ses med det samme.

Se en trailer til ‘La Révolution’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I nyfortolkningen af Den Franske Revolution opdager den fremtidige opfinder af guillotinen en sygdom, der får aristokraterne til at slå underklassen ihjel.

LÆS OGSÅ   'Young Wallander' er snart tilbage med 'Killer's Shadow'

‘La Révolution’ er en storslået serie, som er blevet optaget i al hemmelighed de seneste to år og mange informationer om produktionen er ikke sluppet ud. Den er optaget på fransk for at skabe størst mulig autencitet.

Den Franske Revolution fandt sted i årene 1789-1799 hvor der skete store politiske forandringer, som skabte intern splid i landet. Blandt andet blev enevælden blev afskaffet, mens der blev gennemført økonomiske reformer efter en længere periode med hungersnød, stigende brødpriser og faretruende statsbankerot.

I 1793-1794 ender Den Franske Revolution i et blodbad da politikeren Maximilien de Robespierre overtager styringen i landet. Han ser fjender overalt og sender titusinder af uskyldige mennesker i guillotinen.

Se ‘La Révolution’ på Netflix Danmark fra den 16. oktober.    Skriv kommentar