Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den grønne, smukke planet

Den grønne, smukke planet

26/08/2021 | Flixfilm

Den grønne, smukke planet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et overvæsen fra en utopisk planet, der er på besøg i Paris, bliver chokeret over menneskets overdrevne forbrugsvaner og beslutter sig for at forbedre miljøbevidstheden.

Den grønne, smukke planet havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den grønne, smukke planet på YouTube.Se Den grønne, smukke planet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Den grønne, smukke planet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den grønne, smukke planet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den grønne, smukke planet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den grønne, smukke planet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar