Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den Hemmelige Have

Den Hemmelige Have

01/01/2014 | Flixfilm

Se Den Hemmelige Have på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne version af en elsket børneroman får vi genfortalt historien om en engelsk pige, der kommer på børnehjem under et jordskælv.


Se Den Hemmelige Have på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDen Hemmelige Have havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Den Hemmelige Have ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Den Hemmelige Have herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Den Hemmelige Have er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den Hemmelige Have stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar