Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den lille havfrue

Den lille havfrue

01/10/2022 | Flixfilm

Den lille havfrue på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Lena, den lille havfrue, står over for en ond havheks i sin søgen efter at blive gift med den betagende menneskeprins Stefan i verdenen over overfladen.

Den lille havfrue havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den lille havfrue på YouTube.Se Den lille havfrue på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Den lille havfrue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den lille havfrue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den lille havfrue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den lille havfrue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar