Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den lille pige med svovlstikkerne

Den lille pige med svovlstikkerne

28/10/2021 | Flixfilm

Se Den lille pige med svovlstikkerne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung kvinde kæmper for at overleve en kold vinter i Paris ved at sælge tændstikker. Nytårsaften søger hun ly ved en legetøjsbutik, der tilsyneladende bliver levende.

Den lille pige med svovlstikkerne havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den lille pige med svovlstikkerne på YouTube.Se Den lille pige med svovlstikkerne på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Den lille pige med svovlstikkerne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den lille pige med svovlstikkerne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den lille pige med svovlstikkerne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den lille pige med svovlstikkerne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar