Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Den mest absurde film på Netflix

Den mest absurde film på Netflix

30/08/2016 | Flixfilm

test netflixHar du set alle film og serier på Netflix Danmark og trænger til at udvide din horisont, så indeholder Netflix-biblioteket en række test-film, som du sandsynligvis ikke har set. Vi har samlet tre af test-videoerne nedenfor og blandt dem finder du nok den mest absurde video Netflix nogensinde har lavet.

Streamingtjenesten benytter test-filmene til at teste billede, lyd, teknik mv. og det er naturligvis ikke meningen, at Netflix-medlemmerne skal se disse videoer, da de hverken byder på underholdning eller action.

Videoen Example Short 23.976 Clear kan man dog godt finde underholdende, da den sandsynligvis er den mest absurde video Netflix har produceret. Filmen, som har en varighed på 11 minutter og tester lyd og billede ved 23,976 frames pr. sekund, viser en Netflix-medarbejder lege med et springvand, moon-walke med en laptop, løbe rundt om Netflix hovedkvarteret og fremsige en monolog fra Shakespeare. Videon er fra 2010 og er således fra før streamingtjenesten Netflix blev lanceret i Danmark. Man kan også finde selvsamme film i 25 frames pr. sekund; Example Short V.

LÆS OGSÅ:   "I'm back, baby!" Arnold Schwarzenegger giver den gas i ny actionserie på Netflix

Hvis man ønsker at kaste sit fjernsyn ud i en større prøvelse, så bør man kaste sig over ElectricEye Test, der ifølge beskrivelsen benyttes til at kalibrere interne værktøjer. Filmen byder på den klassiske pauseskærm samt andre synsforstyrrende billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du fundet andre test-film på Netflix, så del dem meget gerne i kommentarfeltet nedenfor.Skriv kommentar