Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Den mest sete Netflix-serie i 2018 er snart tilbage

Den mest sete Netflix-serie i 2018 er snart tilbage

15/03/2019 | Flixfilm

on my block sæson 2 netflixDen 29. marts er Netflix-serien ‘On My Block’ tilbage med en helt ny sæson.

Det bekræfter Netflix på de sociale medier og samtidig frigivet første trailer til sæson 2, som kan ses nederst i artiklen.

‘On My Block’, der handler om en flok venner, som skal starte i en high school, der ligger i et socialt uroplaget kvarter, blev sidste år den serie som Netflix-medlemmerne så flest minutter af og slugte hurtigst.

Det annoncerede Netflix i en pressemeddelelse i slutningen af 2018, der samtidig afslørede at serien, som har fået relativt lidt opmærksomhed i Danmark, slog kendte serier som ‘Making a Murderer’, ‘The Haunting of Hill House’ og ‘Bodyguard’ af pinden.

‘On My Block’ har fået overvejende gode ord med på vejen af internationale anmeldere og vandt tilmed prisen som årets bedste nye tv-show til Teen Choice Awards 2018. Flixfilm var også positive i vores anmeldelse af første sæson som vi kvitterede med 4 stjerner.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Avatar: Den sidste luftbetvinger' - sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Frederikke Goth, som så sæson 1 på vegne af Flixfilm skrev følgende i hendes anmeldelse;

“Ikke desto mindre er serien underholdende, charmerende og har sin egen stil inden for genren. Karaktererne er originale og mere overbevisende end i eksempelvis den 90’-nostalgiske teenageserie ’Everything Sucks!’. De er meget autentiske, til at spejle sig i og det er svært ikke at holde af dem.”

Se ‘On My Block‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 29. marts.
Skriv kommentar