Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dennou Coil

Dennou Coil

27/01/2022 | Flixfilm

Dennou Coil på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hilary Haag, Monica Rial, Tiffany Grant
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Yuko flytter til en by, der er oversvømmet med AR-teknologi, og bliver en del af sin bedstemors detektivbureau, der leder efter forsvundne børn.

Dennou Coil (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dennou Coil på YouTube.Se Dennou Coil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dennou Coil (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dennou Coil (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dennou Coil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dennou Coil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar