Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Den nye danske serie ‘Chosen’ har premiere i dag

Den nye danske serie ‘Chosen’ har premiere i dag

27/01/2022 | Flixfilm

chosen dansk netflix serie

Sidste år havde streamingtjenesten Netflix premiere på to danske serier ‘Nisser‘ og ‘Kastanjemanden‘, som begge fik stor succes i udlandet.

Nu er Netflix atter klar til at tage verden med storm med deres næste danske seriesatsning.

Der er tale om ‘Chosen’, der beskrives som værende en nervepirrende og absurd coming-of-age sci-fi-historie om en teenagers liv med socialt pres, hemmeligheder, løgne og identitet – og udspiller sig i udkanten af Danmark.

Første sæson af ‘Chosen’ har premiere på Netflix i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien består af seks afsnit og er skabt af den anerkendte danske duo, Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt, der også står bag en af de mest sete ikke-engelsksprogede serier på Netflix, ‘The Rain‘.

Emma har altid følt sig anderledes end de andre i Middelbo – en lille dansk by, der blev verdensberømt, da en meteor eftersigende brød gennem atmosfæren og styrtede ned i byen for 17 år siden. Nu er Middelbo ikke længere, hvad den har været, men spørgsmålet er, om den nogensinde har været, hvad den foregiver at være?

LÆS OGSÅ:   Se den magiske trailer til 'The Imaginary' - Skabt af tidligere Studio Ghibli talenter

I serien opdager Emma, at hele historien om meteor, der brød gennem atmosfæren og styrtede ned i byen Middelbo for 17 år siden er en løgn. Med denne nyopdagede erkendelse og en anden usandsynlig sandhed om den søvnige by er Emma tvunget til at indse, at hun er alene, og at hverken venner eller samfund kan redde hende nu, hvor hun har allermest brug for dem.

Rollelisten inkluderer Malaika Berenth Mosendane (Emma), Andrea Heick Gadeberg (Marie), Andreas Dittmer (Frederik), Albert Rudbeck Lindhardt (Mads), Mohamed Djeziri (Elvis), Magnus Juhl Andersen (Jonas), Anders Heinrichsen (Lukas), Line Kruse (Lykke), Henrik Prip (Hans), Marie Louise Wille (Susan), Ken Vedsegaard (Thomas) og Nikolaj Kopernikus (Adrian).

Se ‘Chosen‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar