Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den of Thieves

Den of Thieves

01/01/2022 | Flixfilm

Den of Thieves på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Christian Gudegast
Skuespillere: Gerard Butler, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr.
Spilletid: 140 min
Land: United States
Sprog: English, Polynesian, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Et hold dygtige bankrøvere, der planlægger et røveri i den angiveligt topsikrede centralbank, står over for en eliteenhed fra politistyrken i Los Angeles.

Den of Thieves havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den of Thieves på YouTube.Se Den of Thieves på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Den of Thieves ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den of Thieves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den of Thieves, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den of Thieves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar