Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Den populære roman ‘Kastanjemanden’ bliver til ny dansk Netflix-serie

Den populære roman ‘Kastanjemanden’ bliver til ny dansk Netflix-serie

20/08/2019 | Flixfilm

Kastanjemanden netflix serie danmarkEfter succesen med ‘The Rain’ har streamingtjenesten Netflix netop offentliggjort deres næste danske serie.

Det bliver ‘Kastanjemanden’ som er baseret på den populære roman skrevet af den anmelderroste forfatter bag ‘Forbrydelsen’, Søren Sveistrup.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

En blæsende oktobermorgen gør politiet et uhyggeligt fund i en forstad til København. En ung kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af, og over hende hænger en lille kastanjemand. Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen sammen med hendes nye makker, den udbrændte Mark Hess. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, der forsvandt et år tidligere, og som formodes dræbt – socialminister Rosa Hartungs datter.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Kastanjemanden’ er et karakterdrevet thriller-drama, som har rødder i Nordic Noir-genren.

Serien vil bestå af seks 50 minutters afsnit og optagelserne er planlagt til at starte i Danmark i 2020.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 52 – 2022)

Søren Sveistrup, forfatter til ‘Kastanjemanden’ fortæller i pressemeddelelsen: ”Netflix har vist en stærk interesse i min bog, og jeg er rigtig glad for aftalen og fuldstændig overbevist om, at Netflix er den rigtige scene for Kastanjemanden.”

Meta Louise Foldager Sørensen fra produktionsselsskabet tilføjer: “Vi glæder os til at adaptere Sørens fantastiske internationale bestseller til skærmen, og vi er meget begejstrede og stolte af at kunne offentliggøre fortsættelsen af vores gode samarbejde med Netflix. Romanen er blevet oversat til 28 sprog og er solgt til udgivelse i mere end 50 lande, og vi er ovenud stolte af at kunne producere denne serie på dansk, i Danmark og lancere den verden over med Netflix som vores partner.”

Premieredatoen på ‘Kastanjemanden’ er endnu ikke offentliggjort, men serien lanceres over hele verden.Skriv kommentar