Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Den potentielle Oscar-kandidat ‘Blonde’ er forbudt for børn

Den potentielle Oscar-kandidat ‘Blonde’ er forbudt for børn

03/08/2022 | Flixfilm

Oscar-akademiet kan godt begynde at finde sin notesblok klar for Netflix er i september klar med en seriøs Oscar-kandidat!

Der er tale om Andrew Dominiks stærkt imødesete ‘Blonde’ om Hollywood ikonet Marilyn Monroe.

‘Blonde’ har premiere på Netflix den 23. september og streamingtjenesten har udsendt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Filmen fortæller den tragiske historie om Marilyn Monroe og udforsker splittelsen mellem Hollywood-ikonets offentlige og private liv. Fra sin flygtige barndom som Norma Jeane, til hendes vej til stjernestatus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ana De Armas, kendt fra ‘Blade Runner 2049’ og ‘No Time To Die’, har undergået den totale forvandling til Marilyn Monroe, som foruden har Adrien Brody, Bobby Cannavale, Caspar Phillipson, Evan Williams, Toby Huss, Julianne Nicholson på rollelisten.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

‘Blonde’ har fået den højeste aldergrænse i USA overhovedet – højere end R-rated. Den er blevet NC-17-rated, som betyder at den er forbudt for børn under 18 år. Der er kun meget få titler, der får den aldersgrænse hvert eneste år og ‘Blonde’ er foreløbigt den eneste film, der har fået den i 2022.

Den biografiske film får verdenspremiere på årets Venedig Film Festival hvorefter den vil kunne streames på Netflix.

Se ‘Blonde’ på Netflix Danmark fra den 23. september.
Skriv kommentar