Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den Rette Ånd

Den Rette Ånd

20/12/2014 | Flixfilm

Den Rette Ånd på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En forsikringssælger finder en smart måde at tjene penge på, hvor han hyrer en afdanket tryllekunstner til at spille clairvoyant spøgelsesjæger.

Den Rette Ånd havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den Rette Ånd på YouTube.Se Den Rette Ånd på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Den Rette Ånd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den Rette Ånd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den Rette Ånd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den Rette Ånd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar