Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den Russiske Ambassadør

Den Russiske Ambassadør

28/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Den Russiske Ambassadør på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I en nær fremtid indleder Rusland en invasion af Norge for at få genoptaget olieproduktionen, men inden længe opstår der usikkerhed, kaos og fare.


Se Den Russiske Ambassadør på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Den Russiske Ambassadør havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Den Russiske Ambassadør ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Den Russiske Ambassadør herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Den Russiske Ambassadør er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den Russiske Ambassadør stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar