Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den sensuelle morder

Den sensuelle morder

30/07/2021 | Flixfilm

Den sensuelle morder på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have overlevet en ulykke, der dræbte hendes voldelige kæreste, finder Marina kærligheden igen med hans bror, men en pistol og en mystisk stalker skaber tvivl.Se Den sensuelle morder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Den sensuelle morder havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den sensuelle morder på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Den sensuelle morder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den sensuelle morder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den sensuelle morder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den sensuelle morder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar