Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Den sidste regn falder i august – Se trailer til ‘The Rain’ sæson 3

Den sidste regn falder i august – Se trailer til ‘The Rain’ sæson 3

16/07/2020 | Flixfilm

Den sidste regn falder til august Se trailer til The Rain sæson 3Kan de overleve hinanden?

Nu kan Netflix offentliggøre traileren til den tredje og sidste sæson af Netflix-serien ‘The Rain’.

Den sidste sæson får premiere på Netflix over hele verden den 6. august 2020.

Se trailer nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Rain’ sæson 3 fortsætter, hvor sæson 2 slap. Flere år efter, at regnen har nedbragt den Skandinaviske befolkning kraftigt, bliver det tydeligt for Simone og Rasmus, at de er uenige om, hvordan menneskeden skal reddes.

Rasmus vil inficere alle med selvsamme beta-version af virusset, der gjorde ham til et overmenneske – mens Simone insisterer på, at der må findes en kur. Vil det mon lykkes dem at lægge deres forskelligheder på hylden for at gøre det rigtige?

De medvirkende i sæson 3 inkluderer Alba August (Simone), Lucas Lynggaard Tønnesen (Rasmus), Mikkel Boe Følsgaard (Martin), Sonny Lindberg (Jean), Lukas Løkken (Patrick), Clara Rosager (Sarah), Evin Ahmad (Kira), Nathalie Madueño (Fie), Johannes Kuhnke (Sten). Nye medvirkende er Rex Leonard (Daniel), Cecilia Loffredo (Luna), Henrik Birch (Lars) og Annemette Andersen (Trine).

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 10 – 2023)

Den apokalyptiske serie ‘The Rain’ lancerede sin første sæson på Netflix i 2018 og er en Miso Film-produktion skabt af Christian Potalivo, Jannik Tai Mosholt og Esben Toft Jacobsen.

Den danske Netflix Original-serie er en af de mest sete ikke-engelske Netflix Originals med ikke mindre end 30 millioner seere indtil nu.

Den tredje og sidste sæson af ‘The Rain’ består af seks episoder og har premiere globalt den 6. august 2020 eksklusivt på Netflix.

Se ‘The Rain‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar