Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Den sidste vogn

Den sidste vogn

26/05/2023 | Flixfilm

Den sidste vogn på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I det landlige Mexico er lærerinden Georgina fast besluttet på at gøre en forskel for de unge, dygtige elever, hun underviser i et klasseværelse opstillet i en togvogn.Se Den sidste vogn på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Den sidste vogn havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den sidste vogn på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Den sidste vogn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den sidste vogn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den sidste vogn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den sidste vogn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar