Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den siste revejakta

Den siste revejakta

01/12/2020 | Flixfilm

Den siste revejakta på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Ulrik Imtiaz Rolfsen
Skuespillere: Kristoffer Joner, Nicolai Cleve Broch, Thomas Bo Larsen
Spilletid: 90 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: To stenede venner bliver stenrige og får opfyldt deres hippiedrømme. Glenns ambitiøse planer kan dog komme i vejen for deres drømme.

Den siste revejakta (Den sidste rævejagt) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den siste revejakta på YouTube.Se Den siste revejakta på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Den siste revejakta (Den sidste rævejagt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den siste revejakta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den siste revejakta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den siste revejakta (Den sidste rævejagt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar