Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den Skaldede Frisør

Den Skaldede Frisør

13/12/2021 | Flixfilm

Den Skaldede Frisør på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe mennesker i Italien leder efter kærligheden og må håndtere jalousi, passion og ensomhed i deres jagt på et bedre liv.

Den Skaldede Frisør havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den Skaldede Frisør på YouTube.Se Den Skaldede Frisør på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Den Skaldede Frisør ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den Skaldede Frisør stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den Skaldede Frisør, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den Skaldede Frisør er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar