Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den Skaldede Frisør

Den Skaldede Frisør

05/09/2016 | Flixfilm

Se Den Skaldede Frisør på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En gruppe mennesker i Italien leder efter kærligheden og må håndtere jalousi, passion og ensomhed i deres jagt på et bedre liv.


Se Den Skaldede Frisør på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDen Skaldede Frisør havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Den Skaldede Frisør ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Den Skaldede Frisør herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Den Skaldede Frisør er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den Skaldede Frisør stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar