Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den store badedag

Den store badedag

16/12/2020 | Flixfilm

Den store badedag på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under depressionstidens Danmark bliver Gustav Adolfs liv vendt på hovedet, da hans mor tager en feriedag.Se Den store badedag på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Den store badedag havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den store badedag på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Den store badedag ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den store badedag stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den store badedag, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den store badedag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar