Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den store badedag

Den store badedag

15/12/2018 | Flixfilm

Se Den store badedag på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Family
Instruktør: Stellan Olsson
Skuespillere: Erik Clausen, Nina Gunke, Benjamin Rothenborg Vibe, Jesper Klein
Spilletid: 100 min
Land: Denmark, Sweden
Sprog: Danish, Swedish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Under depressionstidens Danmark bliver Gustav Adolfs liv vendt på hovedet, da hans mor tager en feriedag.


Se Den store badedag på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDen store badedag havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Den store badedag ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Den store badedag herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Den store badedag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den store badedag stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar