Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den Store Dag

Den Store Dag

01/04/2015 | Flixfilm

Se Den Store Dag på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Morten Arnfred
Skuespillere: Louise Mieritz, Christian Tafdrup, Henrik Prip
Spilletid: 95 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En bryllupsarrangør bliver forlovet og ser sin egen bryllupsdag som en chance for at promovere sit nye firma ved at invitere kendte personer med.

Den Store Dag havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Den Store Dag på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Den Store Dag ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den Store Dag stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den Store Dag, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den Store Dag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar