Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

01/11/2020 | Flixfilm

Den utrolige historie om den kæmpestore pære på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Elefanten Sebastian og hans katteven Mithco sejler ud på en kæmpestor pære for at redde Solbys elskede borgmester, der er strandet på en mystisk ø.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Den utrolige historie om den kæmpestore pære på YouTube.Se Den utrolige historie om den kæmpestore pære på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Den utrolige historie om den kæmpestore pære ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Den utrolige historie om den kæmpestore pære stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Den utrolige historie om den kæmpestore pære, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Den utrolige historie om den kæmpestore pære er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar