Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Denial

16/04/2018 | Flixfilm

Se Denial på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Mick Jackson
Skuespillere: Rachel Weisz, Tom Wilkinson, Timothy Spall, Andrew Scott
Spilletid: 109 min
Land: UK, USA
Sprog: English, German, Hebrew
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: I dette faktabaserede drama bliver en amerikansk historiker anklaget for bagvaskelse af en berygtet Holocaust-nægter og må i retten bevise, at Holocaust fandt sted.


Se Denial på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Denial havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Denial ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Denial:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Denial er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Denial stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar