Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Denis Leary: No Cure For Cancer

Denis Leary: No Cure For Cancer

08/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Denis Leary: No Cure For Cancer på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Ted Demme
Skuespillere: Denis Leary, Chris Phillips, Adam Roth
Spilletid: 62 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: I standupshowet, der gjorde ham til en legende, underholder Denis Leary spydigt om ikke-rygere, vegetarer og andre uønskede.


Se Denis Leary: No Cure For Cancer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Denis Leary: No Cure For Cancer havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Denis Leary: No Cure For Cancer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Denis Leary: No Cure For Cancer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Denis Leary: No Cure For Cancer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Denis Leary: No Cure For Cancer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar