Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dennis the Menace (Jern Henrik)

Dennis the Menace (Jern Henrik)

26/11/2014 | Flixfilm

Se Dennis the Menace (Jern Henrik) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mr. Wilson får hjælp af den frække Dennis med at finde en værdifuld samling guldmønter, der forsvinder, da en lyssky fremmed kommer til byen.


Se Dennis the Menace (Jern Henrik) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDennis the Menace (Jern Henrik) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dennis the Menace (Jern Henrik) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dennis the Menace (Jern Henrik) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dennis the Menace (Jern Henrik) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dennis the Menace (Jern Henrik) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar