Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dennis the Menace (Jern Henrik)

Dennis the Menace (Jern Henrik)

26/11/2014 | Flixfilm

Dennis the Menace (Jern Henrik) på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mr. Wilson får hjælp af den frække Dennis med at finde en værdifuld samling guldmønter, der forsvinder, da en lyssky fremmed kommer til byen.

Dennis the Menace (Jern Henrik) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dennis the Menace (Jern Henrik) på YouTube.Se Dennis the Menace (Jern Henrik) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dennis the Menace (Jern Henrik) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dennis the Menace (Jern Henrik) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dennis the Menace (Jern Henrik), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dennis the Menace (Jern Henrik) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar