Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dentist on the Job

Dentist on the Job

30/07/2021 | Flixfilm

Dentist on the Job på Netflix

Produktionsår: 1961
Genre: Comedy
Instruktion: C.M. Pennington-Richards
Skuespillere: Bob Monkhouse, Kenneth Connor, Shirley Eaton
Spilletid: 88 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En reklamechef prøver at narre to uduelige tandlæger til at anbefale hans firmas frygtelige tandpasta i en stor kampagne.Se Dentist on the Job på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dentist on the Job havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dentist on the Job på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dentist on the Job ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dentist on the Job stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dentist on the Job, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dentist on the Job er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar