Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Denzel Washington som legendarisk hærfører i ny Netflix-film fra ‘Gladiator’-skaber

Denzel Washington som legendarisk hærfører i ny Netflix-film fra ‘Gladiator’-skaber

14/11/2023 | Flixfilm
Denzel Washington i ‘The Tragedy of Macbeth’.

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at Denzel Washington er blevet tildelt hovedrollen i Antoine Fuquas (‘Training Day’, ‘The Guilty‘) kommende Netflix-film.

Den dobbelte Oscar-vinder skal spille den legendariske kartagiske general Hannibal, der berømt ledte en hær af krigere og elefanter over Alperne for at bekæmpe den Romerske Republik under Den Anden Puniske Krig.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Manuskriptet til den endnu unavngivet film skrives af den tredobbelt Oscar-nominerede John Logan, som kendes fra sit arbejde med ‘The Aviator’, ‘Hugo’, og i særdeleshed ‘Gladiator’ fra 2000.

Washington er med i Ridley Scotts kommende efterfølger ‘Gladiator 2’, som dog ikke er skrevet af John Logan i denne omgang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hannibal, som levede fra 247 til 183 f.Kr., var en militær leder fra det gamle Karthago. Han er berømt for sine bedrifter i den anden puniske krig, hvor han ledte en hær, inklusiv 37 elefanter, fra Spanien gennem Pyrenæerne og Alperne til Norditalien i 218 f.Kr.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 28 – 2024)

I 204 f.Kr. iværksatte romerne en invasion i Afrika under ledelse af Scipio Africanus, hvilket tvang Hannibal til at vende tilbage til Afrika. Her blev han besejret af Scipio ved Zama i 202 f.Kr.

Det er lidt af et drømmeprojekt for Denzel Washington, som i mere end 20 år gerne vil have haft rollen, men Fox, som på daværende tidspunkt ejede rettighederne, havde andre tanker for projektet, der dog aldrig kom ud over rampen.

Der er ingen oplysninger om premieredato, men Netflix skriver i meddelelsen at Hannibal snart vil marchere ind på streamingtjenesten!
Skriv kommentar