Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Depp v Heard

Depp v Heard

16/08/2023 | Flixfilm

Depp v Heard på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nick Viall, Amber Heard, Johnny Depp
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Med begge vidnesbyrd side om side udforsker denne serie retssagen mellem Johnny Depp og Amber Heard, der satte Hollywood i brand, og det efterspil, der fulgte på nettet.Se Depp v Heard på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Depp v Heard (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Depp v Heard på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Depp v Heard (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Depp v Heard (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Depp v Heard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Depp v Heard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar