Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Der Baader Meinhof Komplex

Der Baader Meinhof Komplex

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Der Baader Meinhof Komplex på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En radikal terrorist gruppe, kendt som Red Army Faction bruger ekstrem vold for at bekæmpe, hvad de opfatter som en ny fascistisk trussel i 1970'erne Tyskland.


Se Der Baader Meinhof Komplex på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Der Baader Meinhof Komplex havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Der Baader Meinhof Komplex ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Der Baader Meinhof Komplex herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Der Baader Meinhof Komplex er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Der Baader Meinhof Komplex stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar