Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Der kommer 10 nye afsnit af ‘Glow’

Der kommer 10 nye afsnit af ‘Glow’

11/08/2017 | Flixfilm

Glæd dig til flere kvinder iført spandex, glimmer og højt hår når anden sæson af ‘Glow’ får premiere på Netflix. Streamingtjenesten har nemlig annonceret, at serien vender tilbage med en sæson 2.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Den nye sæson bliver på i alt 10 episoder og følger den arbejdsløse skuespiller Ruth Wilder (Alison Brie) i 1980’ernes Los Angeles, som i et sidste desperat forsøg på at blive berømt prøver lykken i tv-wrestling-verdenen.

Udover at skulle samarbejde med 12 Hollywood-misfits skal Ruth konkurrere mod Debbie Eagan (Betty Gilpin), en tidligere sæbeopera-skuespillerinde der forlod branchen for at blive mor, men er nu tilbage, da hendes perfekte liv viste sig ikke at være så perfekt endda. Ved roret for wrestling-gruppen er Sam Sylvia (Marc Maron), en afdanket B-film-instruktør der skal lede gruppen til stjernestatus.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 12 – 2021)

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Glow’ er inspireret af et tv-show af samme navn, der kun kort løb over skærmene i amerikanske hjem i 80’erne før det igen blev taget af sendefladen.

Serien er skabt af Liz Flahive (Homeland, Nurse Jackie) og Carly Mensch (Nurse Jackie, Orange Is The New Black, Weeds). Skaberen af Orange Is the New Black Jenji Kohan og Tara Herrmann er executive producers sammen med Flahive and Mensch, der er showrunners på serien.

Netflix afslører ikke hvornår sæson 2 får premiere, men det må formodes at være i 2018, at den nye sæson kan ses på streamingtjenesten her i landet.

Se ‘Glow‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar