Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Der kommer flere afsnit af ‘Love, Death & Robots’

Der kommer flere afsnit af ‘Love, Death & Robots’

10/06/2019 | Flixfilm

Love Death and Robots sæson 2 netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at NSFW-antologi animationsserien ‘Love, Death & Robots’ vender tilbage med en sæson 2.

Det skriver Netflix på Twitter.

Netflix kan endvidere fortælle, at Jennifer Yuh Nelson er blevet tilknyttet som “supervising director” på den nye sæson og vil således have kontrol med alle afsnit.

Hun har tidligere instrueret en række afsnit af ‘Spawn’, mens hun fik sit gennembrud som instruktør på ‘Kung Fu Panda 2’, ‘Kung Fu Panda 3’ og ‘The Darkest Minds’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den anerkendte film og serieskaber David Fincher og Tim Miller er stadig med ombord som producere – Præcis som det var tilfældet med første sæson.

‘Love, Death & Robots’ byder på science fiction, fantasy, horror og komedie-historier, som er primært henvendt til det voksne publikum. Episoderne har hver en varighed på 5-15 minutter og er skabt af animationsstudier fra hele verden og har dermed en unik stil, fra 2D til fotorealistisk 3D CGI.

LÆS OGSÅ   Disse serier og film skal du streame i august

Flixfilm anmeldte første sæson af ‘Love, Death & Robots’ og anmelder Michael Larsen skrev bl.a.;

“Mesterinstruktøren David Fincher og hans ‘Deadpool’-instruktørkollega Tim Miller har slået deres twistede hjerner sammen og det er der kommet en grotesk krabat ud af til glæde for dem af os, der elsker tegnefilm kun for voksne. For ‘Love, Death & Robots’ er en samling på hele atten kortfilm, hver af dem dedikeret til at forskurre hjernecellerne med et væld af bizarre indslag.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Love, Death & Robots’ – sæson 1.

Der er ingen oplysninger om hvornår man kan forvente, at se de nye afsnit på streamingtjenesten.

Se ‘Love, Death & Robots‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar