Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Der kommer flere afsnit af ‘Queer Eye’

Der kommer flere afsnit af ‘Queer Eye’

16/07/2018 | Flixfilm

Makeover-showet ‘Queer Eye‘, der er en ny Netflix-udgave af realityprogrammet ‘Queer Eye For The Straight Guy’ eller ‘De Fantastiske 5’, som det hed da det blev vist på dansk tv, vender tilbage med en tredje sæson, som får premiere i 2019.

Det meddeler Netflix.

Five Fab-holdet Antoni Porowski (Mad & Vin), Bobby Berk (Indretningsdesign), Karamo Brown (Kulturdannelse), Jonathan Van Ness (Personlig pleje) og Tan France (Fashion) vender naturligvis alle tilbage i de nye afsnit, hvor almindelige mennesker får hjælp til at kickstarte deres liv ved at få en total makeover af deres tøj, madvaner, indretning osv.

I de to første sæson har holdet blandt andet hjulpet en borgmester, en transgender, en ung musiker, en Walmart-ansat og en, der har overlevet kræft.

LÆS OGSÅ:   Det virkelige 'Squid Game' kommer til november

Annonceringen om sæson 3 kommer endvidere blot få dage efter, at det blev afsløret at ‘Queer Eye‘ er blevet nomineret til 4 Emmy Awards – TV-branchens svar på Oscars. Det originale ‘Queer Eye For The Straight Guy’ vandt for 14 år siden også en Emmy Awards – Dengang prisen for bedste reality-program.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye ‘Queer Eye‘ produceres af David Collins og Michael Williams, der også var skaberne af den originale udgave.

Se ‘Queer Eye‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 får premiere i 2019.
Skriv kommentar