Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Der kommer flere afsnit af ‘The Diplomat’

Der kommer flere afsnit af ‘The Diplomat’

01/05/2023 | Flixfilm

I slutningen af april havde Netflix premiere på den nye spændingsserie ‘The Diplomat’, som er skabt af Debora Cahn, der tidligere har stået bag de populære serier ‘Homeland’ og ‘The West Wing’.

I løbet af kort tid er den politiske Netflix-serie blevet en verdensomspændende succes og derfor kan streamingtjenesten nu meddele, at ‘The Diplomat’ vender tilbage med sæson 2.

Siden premieren på første sæson den 20. april har ‘The Diplomat’ ligget i toppen over de mest sete serier i Danmark.

Dermed kommer fornyelsen ikke som den store overraskelse, da Netflix naturligvis ikke kan lade en succes sidde overhørig.

Artiklen fortsætter under annoncen

I det sæson 1 af det politiske drama bliver Kate Wyler (Keri Russell) udnævnt som den nye amerikanske ambassadør i Storbritannien. Det er dog ikke noget som umiddelbart huer hende.

Hun skulle nemlig have været til Afghanistan og hjulpet til med internationale kriser, men i London bliver hun nødt til at skabe strategiske alliancer og tilpasse sig sin nye plads i rampelyset – alt imens hun forsøger at overleve sit ægteskab med karrierediplomaten og den politiske stjerne Hal Wyler (Rufus Sewell).

LÆS OGSÅ:   Susanne Bier er tilbage med Netflix-serien 'The Perfect Couple'

Foruden Keri Russell (‘The Americans’, ‘Felicity’) og Rufus Sewell (‘The Man in the High Castle’) medvirker også David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear og Ato Essandoh i den amerikanske serie.

Netflix oplyser ikke hvornår vi kan forvente at se ‘The Diplomat’ sæson 2 på streamingtjenesten, men det bliver formentlig først i 2024.

Se ‘The Diplomat‘ på Netflix Danmark.
1 kommentar til Der kommer flere afsnit af ‘The Diplomat’

  1. Evi Poulsen - kl. 14:22, 04-06-2024:

    😘😀

Skriv kommentar