Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Der kommer mere golf og tennis på Netflix

Der kommer mere golf og tennis på Netflix

08/03/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de to sportsprogrammer ‘Full Swing’ og ‘Break Point’ begge vender tilbage med nye afsnit.

Annonceringen kommer blot få måneder efter at de første episoder havde premiere.

Golf-serien ‘Full Swing’ landede på Netflix den 15. februar, mens tennis-serien ‘Break Point’ havde premiere den 13. januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge programserier blev hurtigt populære blandt Netflix-medlemmerne, heriblandt i Danmark hvor både ‘Full Swing’ og ‘Break Point’ gik ind på top 10 og det mest sete på streamingtjenesten.

‘Break Point’ følger tennisspillere på og uden for banen, mens de konkurrerer i de opslidende Grand Slams med håb om at vinde og deres endnu større drømme om at blive verdens nummer et. Fra fysiske skader og følelsesmæssigt hjertesorg, til triumferende sejre til personlige øjeblikke uden for banen, får man et kig bag kulisserne på de professionelle tennisspilleres pressede liv.

Nick Kyrgios, Taylor Fritz og Ons Jabeur er blandt de professionelle tennisspillere, som man følger gennem serien.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Magician’s Elephant'

‘Full Swing’ følger en mangfoldig gruppe af professionelle golfspillere på og uden for banen gennem en ubarmhjertig konkurrencesæson – inklusive Masters Tournament, PGA Championship, U.S. Open, The Open Championship og FedExCup Playoffs.

Blandt golfspillerne man følger er Jordan Spieth, Justin Thomas og Rory McIlroy.

Det er kun de første fem episoder af ‘Break Point’, som er tilgængelige på streamingtjenesten, mens de resterende episoder i første sæson kommer til juni.

Der er ingen informationer om Netflix vil fortætte med at stille skarpt på de samme i de nye sæsoner eller om der vil blive plads til andre.

Se ‘Full Swing‘ og ‘Break Point‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar