Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Der kommer nye episoder af ‘Anne With An E’ til januar

Der kommer nye episoder af ‘Anne With An E’ til januar

08/10/2019 | Flixfilm

Anne With An E netflix sæson 3Netflix har netop meddelt på Twitter, at tredje sæson af ‘Anne With An E’ får premiere på streamingtjenesten den 3. januar 2020.

Se en trailer til sæson 3 nederst i artiklen.

Tredje sæson af ‘Anne With An E’, som er en nyfortolkning af den klassiske fortælling om den fornuftige pige ‘Anne fra Grønnebakken’ får dermed premiere omtrendt halvandet år efter at anden sæson landede på Netflix i sommeren 2018.

Netflix laver serien i samarbejde med canadiske CBC Television, som har førsteret til at vise episoderne. TV-kanalen begyndte allerede med at vise tredje sæson i september hvorefter at sæsonen kommer på Netflix når alle afsnittene er løbet over skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når ‘Anne’ vender tilbage vil den forældreløse pige Anne (Amybeth McNulty) være 16 år, der i sæson 3 vil opleve romantiske komplikationer, dristige eventyr og dramatiske opdagelser.

LÆS OGSÅ   'Blockbuster'-serie får premieredato

I ‘Anne With an E’ følger man Anne, som efter en voldelig barndom på børnehjem, adopteres af et ældre søskendepar, der bor på en gård i 1800-tallets Canada, hvor hun prøver at passe ind. Men da Anne er kvik bliver hun på gården, hvor hun gør sit bedste for at hjælpe til.

Sæson 3 er på i alt 10 episoder og de vil alle kunne ses med det samme når den nye sæson bliver tilgængelig i udvalget.

Se ‘Anne With an E‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 3. januar.Skriv kommentar