Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Der ligger en hvid mand i din seng, Mor!

Der ligger en hvid mand i din seng, Mor!

28/10/2021 | Flixfilm

Se Der ligger en hvid mand i din seng, Mor! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En direktør bliver falsk anklaget af sine kolleger og får at vide, at hans kone er ham utro. Hans usandsynlige løsning på hele miseren er rengøringsdamen Juliette.

Der ligger en hvid mand i din seng, Mor! havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Der ligger en hvid mand i din seng, Mor! på YouTube.Se Der ligger en hvid mand i din seng, Mor! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Der ligger en hvid mand i din seng, Mor! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Der ligger en hvid mand i din seng, Mor! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Der ligger en hvid mand i din seng, Mor!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Der ligger en hvid mand i din seng, Mor! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar