Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter

Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter

27/06/2022 | Flixfilm

Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Documentary
Instruktion: Kurt Palm
Skuespillere: Hans Bankl, Konstantin Gaal, Franz Hafner
Spilletid: 81 min
Land: Austria
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Kom ind under huden på den østrigske forfatter Adalbert Stifters liv og virke. Hans unikke tilgang mundede ud i litteratur, der stadig er spændende og vedkommende.

Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter på YouTube.Se Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar