Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Der Wadenmesser

Der Wadenmesser

27/06/2022 | Flixfilm

Der Wadenmesser på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Documentary
Instruktion: Kurt Palm
Skuespillere: Marwan Abado, Hans Bankl, Florian Boesch
Spilletid: 84 min
Land: Austria
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Denne unikke dokumentar udforsker de mange facetter af Mozart uden for hans musik, herunder hans interesse for hasardspil, anarkisme og toilethumor.

Der Wadenmesser havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Der Wadenmesser på YouTube.Se Der Wadenmesser på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Der Wadenmesser ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Der Wadenmesser stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Der Wadenmesser, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Der Wadenmesser er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar