Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Derailed

04/02/2015 | Flixfilm

Derailed på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Mikael Håfström
Skuespillere: Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel
Spilletid: 108 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En gift reklamechef møder en sexet kvinde på sin vej til arbejde, men deres tilfældige flirt bliver alvorlig, da en forbryder involveres.

Derailed havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Derailed på YouTube.Se Derailed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Derailed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derailed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Derailed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Derailed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar