Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DeRay Davis: How to Act Black

DeRay Davis: How to Act Black

14/11/2017 | Flixfilm

Se DeRay Davis: How to Act Black på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: DeRay Davis
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Den dynamiske komiker DeRay Davis indtager scenen og afslører de finere detaljer ved livet, dating og det at håndtere showbusiness som en sort mand.


Se DeRay Davis: How to Act Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDeRay Davis: How to Act Black havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om DeRay Davis: How to Act Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til DeRay Davis: How to Act Black herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til DeRay Davis: How to Act Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DeRay Davis: How to Act Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar