Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DeRay Davis: How to Act Black

DeRay Davis: How to Act Black

14/11/2017 | Ingen kommentarer

Se DeRay Davis: How to Act Black på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: DeRay Davis
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Den dynamiske komiker DeRay Davis indtager scenen og afslører de finere detaljer ved livet, dating og det at håndtere showbusiness som en sort mand.


Se DeRay Davis: How to Act Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


DeRay Davis: How to Act Black havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om DeRay Davis: How to Act Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til DeRay Davis: How to Act Black herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til DeRay Davis: How to Act Black er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DeRay Davis: How to Act Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore