Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DeRay Davis: How to Act Black

DeRay Davis: How to Act Black

14/11/2017 | Ingen kommentarer

Se DeRay Davis: How to Act Black på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: DeRay Davis
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Den dynamiske komiker DeRay Davis indtager scenen og afslører de finere detaljer ved livet, dating og det at håndtere showbusiness som en sort mand.


Se DeRay Davis: How to Act Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


DeRay Davis: How to Act Black havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om DeRay Davis: How to Act Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til DeRay Davis: How to Act Black herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til DeRay Davis: How to Act Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DeRay Davis: How to Act Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar