Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derby Day

Derby Day

13/03/2022 | Flixfilm

Derby Day på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Herbert Wilcox
Skuespillere: Anna Neagle, Michael Wilding, Googie Withers
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: For londonborgere fra alle samfundslag er væddeløbsbanen Epsom Downs stedet, hvor alle deres håb, drømme og bekymringer forenes på derbydagen.

Derby Day havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Derby Day på YouTube.Se Derby Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Derby Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derby Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Derby Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Derby Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar