Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Derek

03/04/2015 | Flixfilm

Se Derek på Netflix

Indspilningsår: 2012–2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ricky Gervais, Kerry Godliman, David Earl, Tim Barlow
Spilletid: 23 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Ricky Gervais har skabt og spiller hovedrollen i dette hjertevarme komediedrama som en loyal engelsk plejehjemsmedarbejder, der kun ser det gode i alle.


Se Derek på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDerek havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Derek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Derek herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Derek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derek stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar