Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Derfor er der ikke sport på Netflix

Derfor er der ikke sport på Netflix

17/06/2014 | Flixfilm

netflix sport danmarkI forbindelse med Internet Week i New York, svarede Neil Hunt, Chief Product Officer hos Netflix på spørgsmål omkring hvorfor streamingtjenesten ikke på viser indhold som sport og events.

Neil Hunt var ret klar i mælet da han fortalte, at sport kun er interessant i et par timer hvorefter det ikke giver nogle værdi for kunderne. Netflix fokuserer derfor på indhold som er interessant over længere tid og som folk har lyst til at se igen. Rettighederne til sport er ligeledes meget dyre og hvis det alligevel kun er interessant i et par timer, er det dermed en meget stor udgift.

Streamingtjenesten har iøvrigt heller ikke nogle konkurrencefordel i forhold til de ordinære tv-kanaler når det kommer til visning af sport. Hvor Netflix giver mulighed for at medlemmer f.eks. kan se alle afsnit af en hel tv-serie i løbet af en eftermiddag og dermed kan tilbyde noget som tv-kanalerne ikke kan, er der ingen forskel på visning af sport på Netflix og i tv. Desuden har tv-kanalerne ofte flere seere og dermed kan nå ud til flere mennesker hvilket er en vigtig parameter når det kommer til sport.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Frækkere end politiet tillader: Axel F'

– “Vi fokuserer på indhold som giver værdi i lang tid, men man skal aldrig sige aldrig,” afslutter Neil Hunt og dermed ikke vil afvise at Netflix i fremtiden kunne begynde at vise sport og andre events når streamingtjenesten har fået flere medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen
3 kommentarer til Derfor er der ikke sport på Netflix

  1. P.L. - kl. 18:16, 17-06-2014:

    Håber ikke de beslutter sig for at spilde alle de gode kroner på den slags, så var det bedre hvis de købte rettigheder til nyere film og serier f.eks “the 100” og “Almost Human” de kunne være fine at få adgang til.

  2. ... - kl. 23:39, 17-06-2014:

    Kan godt lide serien almost human, men dumt at bruge penge på en serie som er lukket efter 1 sæson

  3. P.L. - kl. 01:01, 18-06-2014:

    Kunne jo være med til at få den sparket igang igen, og så kan os der kun har set episode 1 jo få de andre episoder at se også 😉

Skriv kommentar