Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Derfor har Netflix Danmark og USA ikke ens indhold

Derfor har Netflix Danmark og USA ikke ens indhold

25/07/2013 | Flixfilm

netflix usaFolk spørg ofte hvorfor vi i Danmark ikke har adgang til de samme film og serier som i USA. Nu har Netflix udsendt en ny informationsvideo der besvarer netop det spørgsmål. Se Joris Evers fra Netflix besvare spørgsmålet i videoen nederst.

Grunden til, at der ikke er det samme indhold på Netflix fra land til land er pga. af tre ting; lokation, popularitet og rettigheder. Den primære grund til, at vi derfor ikke har de samme film og serier som i USA er grundet rettigheder som oftest forhandles udfra geografiske forhold. Netflix bliver derfor nødt til, at indkøb indhold til hvert enkelt land. Det er vel og mærke hos forskellige produktionsselskaber, da det ikke er sikkert, at det samme selskab i USA også har rettighederne i Danmark.

LÆS OGSÅ   Se første teaser til den episke norske action-eventyrfilm 'Troll'

Derudover benytter Netflix den store mængder viden de får fra medlemmerne om deres vaner til, at indkøbe de film og serier som folk gerne vil have. Men selvom en bestemt serie er vældig populær i Danmark, så betyder det nødvendigvis ikke, at Netflix kan få rettighederne til de resterende sæsoner. Det kan være fordi produktionsselskabet gerne vil tjene lidt penge på DVD salget inden serien kommer på streamingtjenesterne eller også har selskabet solgt de eksklusive rettigheder til anden part.

Artiklen fortsætter under annoncen
2 kommentarer til Derfor har Netflix Danmark og USA ikke ens indhold

  1. Brian Konge - kl. 18:03, 31-05-2014:

    Hej. Jeg vil gerne vide hvornår der kommer nye sæsoner af sons of Anarchy?

  2. Alexia - kl. 20:11, 17-05-2015:

    Er der mulighed for at man kan se de sidste sæsoner af Dawson Creek og serien krøniken ?

Skriv kommentar