Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derren Brown: Apocalypse and Fear

Derren Brown: Apocalypse and Fear

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Derren Brown: Apocalypse and Fear på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Mentalisten hæver standarden for psykologisk spil ved at få folk til at tro på en zombieapokalypse, en pille, der kan fjerne frygt, samt en højere magt.


Se Derren Brown: Apocalypse and Fear på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Derren Brown: Apocalypse and Fear (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Derren Brown: Apocalypse and Fear (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Derren Brown: Apocalypse and Fear herunder:Fra premieredatoen (1. december, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Derren Brown: Apocalypse and Fear er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Derren Brown: Apocalypse and Fear (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore