Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derren Brown: Apocalypse and Fear

Derren Brown: Apocalypse and Fear

01/12/2018 | Flixfilm

Se Derren Brown: Apocalypse and Fear på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mentalisten hæver standarden for psykologisk spil ved at få folk til at tro på en zombieapokalypse, en pille, der kan fjerne frygt, samt en højere magt.


Se Derren Brown: Apocalypse and Fear på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDerren Brown: Apocalypse and Fear (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Derren Brown: Apocalypse and Fear (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Derren Brown: Apocalypse and Fear herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Derren Brown: Apocalypse and Fear er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derren Brown: Apocalypse and Fear (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar