Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derren Brown: Infamous

Derren Brown: Infamous

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Derren Brown: Infamous på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: N/A
Instruktør: Andy Nyman
Skuespillere: Carl Barma, Derren Brown
Spilletid: 71 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Illusionisten Derren Brown forundrer din hjerne og øjne med sin skælmske optræden, hvor også publikum kommer på scenen.


Se Derren Brown: Infamous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Derren Brown: Infamous havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Derren Brown: Infamous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Derren Brown: Infamous herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Derren Brown: Infamous er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derren Brown: Infamous stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore