Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derren Brown: Miracle

Derren Brown: Miracle

22/06/2018 | Flixfilm

Se Derren Brown: Miracle på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Julia Knowles, John L. Spencer
Skuespillere: Derren Brown
Spilletid: 73 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Magikeren Derren Brown genopfinder konceptet "troshealing” gennem en række stunts, som fjerner rammerne omkring frygt, smerte og tvivl.

Derren Brown: Miracle havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Derren Brown: Miracle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Derren Brown: Miracle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derren Brown: Miracle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Derren Brown: Miracle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Derren Brown: Miracle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar