Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Derren Brown: Sacrifice

Derren Brown: Sacrifice

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Derren Brown: Sacrifice på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Reality-TV, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Megan Affonso, Derren Brown, Bob Cable, Christopher Crabinha
Spilletid: 49 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Tryllekunstneren Derren Brown udtænker et psykologisk eksperiment, hvor han forsøger at manipulere et helt almindeligt menneske til at gå i døden for en fremmed.


Se Derren Brown: Sacrifice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Derren Brown: Sacrifice havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Derren Brown: Sacrifice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Derren Brown: Sacrifice herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Derren Brown: Sacrifice er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Derren Brown: Sacrifice stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore